JO 2020. Robert Glință, pe locul 8 în finala olimpică la 100 de metri spate

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Robert Glință, campion european en-titre la 100 de metri spate, a ieșit pe locul al optulea, marți, în finala acestei probe de la Jocurile Olimpice, în care a concurat cu înotători de mare valoare.

Robert Glință a avut un timp mai bun decât în semifinale, parcurgând cele două lungimi de bazin în mai puțin de 53 de secunde, mai exact în 52 de secunde și 95 de sutimi.

Citiți și: JO 2020 David Popovici, performanță remarcabilă în finala de 200 m liber: A fost la 2 sutimi de secundă de medalia de bronz

A fost o cursă în care s-a pornit tare de la început, câștigată de rusul Evgheni Rylov, cu timpul de 51 de secunde și 98 de sutimi, care a stabilit astfel un nou record european la această probă.

Medalia de argint i-a revenit tot unui rus, considerat unul dintre favoriți, Klimment Kolesnikov, cronometrat cu 52 de secunde.

Citiți și: Sportivii ruși medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor asculta Ceaikovski în loc de imnul național

Pe locul al treilea s-a clasat un alt înotător redutabil, americanul Ryan Murphy, cu 52 de secunde și 19 sutimi. El deține din 2016, de la Olimpiada de la Rio, recordurile mondial și olimpic ale acestei probe, cu 51 de secunde și 85 de sutimi.

Robert Glinţă, în vârstă de 24 de ani, a luat startul de pe culoarul opt, a început bine cursa şi ocupa locul patru la jumătatea ei, însă pe ultimii metri nu a mai reuşit să-şi plaseze sprintul său obişnuit şi a încheiat cursa pe ultimul loc. Același loc l-a ocupat la această probă și în finala de la Olimpiada de la Rio, din 2016.

Sursa:Digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Robert Glinţă, după performanța lui David Popovici la JO 2020: Este un fenomen pentru întregul înot la nivel mondial

Tue Jul 27 , 2021
Robert Glinţă, campion european en titre la 100 m spate, a lăudat performanţa lui David Popovici, locul 4 în finala olimpică de la 200 m liber, din cadrul Jocurilor de la Tokyo. Glință a declarat că îl consideră pe Popovici un fenomen nu doar pentru înotul românesc ci pentru înotul la […]