O fetiță de 5 ani și-a prins mâna în scurgerea unei piscine din Mamaia. Salvatorii au trebuit să spargă peretele bazinului

0 0
Read Time:56 Second

O fetiță de 5 ani a ajuns la spital după ce și-a prins mâna în scurgerea unei piscine din Mamaia. Pompierii au transportat-o la spital cu tot cu bucata de conductă în care își blocase mâna, pentru a nu-i înrăutăți situația.

Mâna fetiței a rămas blocată într-una din gurile de scurgere, iar echipele care au intervenit au crezut inițial că este vorba despre o bucată dreaptă de conductă.

După ce au spart faianța piscinei în jurul găurii de scurgere au constatat că era o conductă cu cot și au scos mâna fetiței cu tot cu bucata de conductă, pentru a nu-i înrăutăți starea, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea, pentru Digi24.

Fata a fost dusă la spital, unde medicii au reușit să-i scoată mâna din conductă fără să o rănească mai tare.

Profesorul universitar dr. Sorin Burchiu de la Facultatea de Inginerie a Instalațiilor a declarat pentru Digi24 că gurile de scurgere ale piscinelor trebuie asigurate obligatoriu cu grilaje.

„Eu consider că (…) existența grătarului ar fi evitat orice fel de asemenea problemă”, a mai precizat profesorul Burchiu.

sursa:digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Descoperire importantă în oraşul scufundat Thonis-Heracleion din Egipt: O corabie militară antică şi morminte greceşti

Fri Jul 23 , 2021
O echipă de scufundători a descoperit fragmente dintr-o corabie militară în oraşul antic scufundat Thonis-Heracleion – odinioară cel mai mare port egiptean la Mediterană -, precum şi un complex funerar atestând prezenţa negustorilor greci, au precizat luni autorităţile egiptene, potrivit Reuters. Thonis-Heracleion, care controla intrarea în Egipt la gura de vărsare […]