Elon Musk confirma – orice masina va putea folosi statia de Superchargere

0 0
Read Time:45 Second

Cu o singura conditie: producatorii sa suporte costurile. Stiti bine ca avem si in Romania statii rapide de incarcare pentru Tesla. Am vorbit despre ele AICI si AICI. Totusi, nu stiam sigur daca si alte masini le vor putea folosi. Se pare ca da.

Trebuia doar ca producatorul masinii sa suporte niste costuri, spune Elon Musk. Tesla foloseste un incarcator diferit fata de ceilalti producatori de masini electrice. In SUA au un port proprietar pe care il folosesc inca de la inceputuri cand nu existau alte tipuri.

In Europa folosesc portul CCS pe care il vedem pe mai toate masinile electrice noi fiind si cel care suporta o incarcare mai rapida. Deci in Europa nu ar fi problema de costuri suplimentare ci doar in SUA, unde Tesla foloseste alt conector, iar ceilalti producatori trebuie sa ofere un adaptor.

Cam cum se intampla cum cu portul Lightning si USB Type C.

sursa:arenait

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Roșii crescute cu curent electric. Cercetătorii români spun că producția e mai mare, se coc repede, sunt mai ieftine și mai sănătoase

Wed Jul 21 , 2021
Roșiile crescute cu ajutorul curentului electric dau o producție cu 70% mai mare decât prin orice altă metodă folosită până acum. Cu alte cuvinte, acestea se coc mai repede, sunt mai ieftine și mai sănătoase decât cele la care se folosesc substanțe chimice și mai ales stimulatori de creștere. Este […]