Cum a descoperit un adolescent din SUA că cel mai bun prieten i-a ucis mama

1 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Un adolescent din Kansas a fost devastat când a aflat că cel mai bun prieten este acuzat că i-a ucis mama, aceeași persoană care a încercat să-l consoleze a doua zi după atac.

Dillon Jay, 16 ani, și-a descoperit mama, Hester Workman, 48 de ani, moartă în casa lor din Topeka, când s-a întors acasă, pe data de 24 aprilie, și a sunat la poliție. Prietenul lui cel mai bun, Amadeus Courage Ballou-Meyer, tot de 16 ani, a venit atunci ca să-l consoleze și încurajeze pe Dillon după tragedie.

„M-a îmbrățișat și mi-a spus că nu-și poate imagina cum este să pierzi un părinte”, a declarat Dillon pentru KSNT, citat de Independent.

Însă, câteva zile mai târziu, în timp ce se uita la filmările camerelor de securitate din ziua crimei, Dillon Jay l-a văzut pe Ballou-Meyer ieșind din casa lui cu o bată de baseball în mână.

„Omul ăsta a venit la mine acasă trei zile pe săptămână, luni de zile la rând”, și-a descris Dillon relația cu principalul suspect.

Amadeus Courage Ballou-Meyer a fost arestat și acuzat de crimă. Avocatul lui a cerut să fie cercetat în stare de libertate, pe motiv că ar avea probleme de sănătate mintală, însă procurorii s-au opus, iar judecătorul Darian Dernovish s-a pronunțat în favoarea acuzării.

Ballou-Meyer va fi judecat ca adult și va avea următoarea audiere pe data de 28 iunie.

sursa:digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Anchetă în SUA după apariția unor informații potrivit cărora Jeff Bezos și Elon Musk ar fi plătit zero impozit pe venit

Wed Jul 21 , 2021
Informații potrivit cărora miliardarii americani ar plăti prea puțin impozit pe venit au fost publicate pe un nou site. ProPublica spune că a intrat în posesia declarațiilor fiscale ale unora dintre cei mai bogați oameni din lume, inclusiv Jeff Bezos, Elon Musk și Warren Buffett. Site-ul susține că CEO-ul Amazon […]