Cum a descoperit un adolescent din SUA că cel mai bun prieten i-a ucis mama

1 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Un adolescent din Kansas a fost devastat când a aflat că cel mai bun prieten este acuzat că i-a ucis mama, aceeași persoană care a încercat să-l consoleze a doua zi după atac.

Dillon Jay, 16 ani, și-a descoperit mama, Hester Workman, 48 de ani, moartă în casa lor din Topeka, când s-a întors acasă, pe data de 24 aprilie, și a sunat la poliție. Prietenul lui cel mai bun, Amadeus Courage Ballou-Meyer, tot de 16 ani, a venit atunci ca să-l consoleze și încurajeze pe Dillon după tragedie.

„M-a îmbrățișat și mi-a spus că nu-și poate imagina cum este să pierzi un părinte”, a declarat Dillon pentru KSNT, citat de Independent.

Însă, câteva zile mai târziu, în timp ce se uita la filmările camerelor de securitate din ziua crimei, Dillon Jay l-a văzut pe Ballou-Meyer ieșind din casa lui cu o bată de baseball în mână.

„Omul ăsta a venit la mine acasă trei zile pe săptămână, luni de zile la rând”, și-a descris Dillon relația cu principalul suspect.

Amadeus Courage Ballou-Meyer a fost arestat și acuzat de crimă. Avocatul lui a cerut să fie cercetat în stare de libertate, pe motiv că ar avea probleme de sănătate mintală, însă procurorii s-au opus, iar judecătorul Darian Dernovish s-a pronunțat în favoarea acuzării.

Ballou-Meyer va fi judecat ca adult și va avea următoarea audiere pe data de 28 iunie.

sursa:digi24

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Anchetă în SUA după apariția unor informații potrivit cărora Jeff Bezos și Elon Musk ar fi plătit zero impozit pe venit

Wed Jul 21 , 2021
Informații potrivit cărora miliardarii americani ar plăti prea puțin impozit pe venit au fost publicate pe un nou site. ProPublica spune că a intrat în posesia declarațiilor fiscale ale unora dintre cei mai bogați oameni din lume, inclusiv Jeff Bezos, Elon Musk și Warren Buffett. Site-ul susține că CEO-ul Amazon […]