Bilete gratuite la teatre, muzee și circ pentru cei care se vor vaccina anti-Covid de 1 iunie, în Piața Constituției

0 0
Read Time:54 Second

Toate persoanele care se vor vaccina anti-Covid în 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției, vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, anunță, luni, Nicușor Dan.

“Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a transmis primarul Capitalei, într-un mesaj postat pe Facebook.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, luni, la Digi24 că peste 50% dintre bucureșteni s-au vaccinat cu cel puțin o doză și că aproape jumătate dintre aceștia au deja ambele doze administrate.

“Da, sunt peste 1.200.000 de bucureșteni care ne-am vaccinat până acum din 2.200.000, conform datelor oficiale. Din aceste peste 1,2 milioane de persoane care s-au vaccinat cu cel puțin o doză, spre 560.000 sunt vaccinați cu două doze”, a declarat prefectul.

sursa:digi24
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cîţu anunță un plan de dezvoltare economică până în 2028: „Trecem la un model în care locurile de muncă sunt bine plătite”

Thu Jul 22 , 2021
Premierul Florin Cîţu spune că actuala guvernare pregăteşte un plan de dezvoltare pentru România până în 2028. Scopul este trecerea la un model de dezvoltare a economiei cu locuri de muncă bine plătite, a spus el. „În această guvernare este vorba despre reformă şi investiţii, cu un plan de dezvoltare […]