Windows 10 vs Windows 11 la joacă! Ce versiune oferă mai multă performanță?

0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Windows 11 nu mai este o noutate, dar în vreme ce un așteaptă cuminți data oficială de lansare, alții se joacă de zor cu nouă versiune, trecând în revistă caracteristică acesteia,  cum am făcut și noi , dar și jucându-se, pentru a- și putea forma o mică părere cu privire la performanțele in-game pe care Windows 11 le promite.

În acest sens, YouTube nu este în ajutor, prin intermediul canalului  Testing Games . Acolo putem urmări un material interesant care se prezintă ca un side-by-side comparison între cele două versiuni ale sistemului de operare. Pentru aceste teste au fost selectate 11 jocuri, pe un sistem ale cărui specificații pot fi consultate mai jos:

  • Procesor – Intel i9 10900K 3.7GHz
  • Placă de bază – MSI MPG Z490 GAMING PLUS
  • Procesor mai cool – fii liniștit! Dark Rock Pro 4
  • Placă video – GeForce RTX 2080 8GB
  • Memorie – 32GB RAM DDR4 3600MHz
  • Stocare SSD – 2xSAMSUNG 970 EVO M.2 2280 1TB
  • Sursă – CORSAIR RM850i ​​850W

Performanțele in-game au fost detaliate în cadrul videoclipului, iar rezultatele sunt… Hmm, nu prea surprinzătoare, după cum se lasă în interior și în secțiunea de comentarii. Chiar și așa, este un proces interesant, pentru că rezultatele derivă dintr-un preview build al lui Windows 11. Fără optimizări, fără alte retușuri.

Cum vor sta lucrurile în momentul în care se va lansa versiunea finală a sistemului de operare? Rămâne de văzut, și îmi permit să citez o glumă găsit prin comentarii care spune că, de fapt, a fost folosit Windows 10 pentru ambele teste pentru că se știa din start ce rezultat vor scoate toate cele 11 titluri jucate la setări grafice maxime. Dar vă las pe voi să îmi spune dacă simțit acea diferență critică… Sau nu (eh, sarcasmul nu este optimizat pentru limbajul scris…). Același OS, dar cu mână proaspătă de lavabilă? O inovație? Va urma!

 

sursa: zonait

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

THOR este un camion cu 5G construit pentru intervenții

Sat Jul 17 , 2021
Statele Unite ale Americii se confruntă cu fenomene meteo destul de neobișnuite în ultimii ani, iar state precum Texas încep pregătirea pentru orice. Inclusiv pentru momentele în care rețeaua de telefonie și internet pică, iar oamenii nu pot comunica între ei. Și pentru astfel de situații a fost creat THOR, un […]