Un contrabandist a fost prins cu sute de procesoare lipite pe tot corpul

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Criza de semi-conductori a lovit industria IT destul de tare, iar unii oameni recurg la metode foarte dubioase pentru a pune mâna pe cele mai noi lansări. Este și cazul contrabandei cu procesare care a devenit un lucru deja normal în zona Hong Kong – Zhuhai – Macau Bridge. Iar ultima captură a autorităților a fost un contrabandist care avea lipite pe el mai puțin de 256 de procesare Intel.

Acesta a fost controlat după ce polițiștii au observat un comportament ciudat: inculpatul conducea un camion, iar la un control de rutină părea foarte nervos în preajma autorităților, astfel a fost controlat și asupra sa au fost găsite procesare Intel Core i7-10700 și Intel Core i9-10900KS. Procesoarele erau lipite pe picioare, abdomen și piept. Alte capturi au inclus un alt șofer care avea 52 de modele ascunse între scaune și o întreagă operațiune pe apă, care  a rezultat într-o urmărire cu bărbat . Odată prinși, suspecții au fost ușurați de bunuri de peste 20 de milioane de dolari, iar printre acestea au fost găsite și „ produse electronice „.

contrabanda procesare

De ce se face contrabandă cu procesare?

Situația globală a afectat cam toate domeniile tech, printre care și producția de procesare și vânzarea acestora. De aici și contrabandă, întrucât oamenii din spatele acestor operații cumpără direct de la fabricile din Hong Kong și trec granița cu produsele pentru a vinde prețurile mai mari. Asta dacă reușesc să treacă nedetectați, desigur, iar pedeapsa pentru contrabandă din Hong Kong ajunge la șapte ani de închisoare și amenzi de până la 2 milioane de dolari.

Un alt  exemplu ceva mai extrem  vine din China, unde trei persoane au atacat și tâlhărit un om căruia i-au lăsat o pagubă de aproximativ 644.000 de dolari, reprezentând unul dintre cei mai mari jafuri hi-tech din ultimii ani. Situația pare deja scoasă dintr-un film și sunt curioși cât de departe vor merge aceste evenimente.

sursa: zonait

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Distribuie daca ti-a placut...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Windows 10 vs Windows 11 la joacă! Ce versiune oferă mai multă performanță?

Sat Jul 17 , 2021
Windows 11 nu mai este o noutate, dar în vreme ce un așteaptă cuminți data oficială de lansare, alții se joacă de zor cu nouă versiune, trecând în revistă caracteristică acesteia,  cum am făcut și noi , dar și jucându-se, pentru a- și putea forma o mică părere cu privire […]